تاریخچه گروه صنعتی نگار
سال 1371 هجری شمسی و ایجاد کارگاه پیش از چاپ با نام «لیتوگرافی نگار» در شهر تبریز، آغاز راهی بود که امروز به گروه صنعتی منتهی گردیده است.
این کارگاه کوچک با سرمایه سرشار از عشق و امید به فردای روشن، به سرعت شروع به اوجگیری نموده و با تجهیز به بالاترین امکانات روز در سال 1377 و نصب دستگاه ایمیج ستر، به مهمترین و مجهزترین مرکز لیتوگرافی شمالغرب کشور تبدیل گردید. حضور در نمایشگاههای جهانی و بینالمللی و آشنایی با آخرین فناوریهای حوزه پیش از چاپ، چراغی بود برای روشنی راه و تصمیم به ایجاد اولین مرکز کلیشهسازی صنعتی کشور و به دنبال آن نصب و راهاندازی اولین پلیت ستر افست شمالغرب و اولین پلیت ستر فلکسوگرافی کشور در سال 1383. دریافت نشان لیتوگراف نمونه کشوری و دریافت گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت ISO9001-2000 موفقیتهای بعدی بودند که در سال 1386 بوقوع پیوستند.
تاسیس شرکت «نگارحک» و ایجاد واحد سیلندرسازی چاپ روتوگراور در فضای 6000 متر مربعی با پیشرفتهترین امکانات روز دنیا، نقطه عطف این مجموعه بود که در سال 1385 اتفاق افتاد و تاکنون با گذشت نزدیک به یک دهه، در حال توسعه و پیشرفت میباشد.
سیستم مدیریت کیفیت در سال 1396 در شرکت نگارحک استقرار یافته و گواهینامه ISO9001-2015 دریافت گردید.
توسعه و نوسازی واحد کلیشهسازی با نصب و راهاندازی همزمان دو دستگاه پلیت ستر و همچنین خط جدید کلیشهسازی، برگی دیگر از دفتر حیات این مجموعه بود که در سال 1398 ورق خورد.
تفکیک واحد ساخت سیلندر فولادی (Steel Body)، به منظور توسعه فضاهای تولید و افزایش ظرفیت و کیفیت و نیز بالا بردن تنوع محصولات، مشتمل بر تولید سیلندرهای شفتدار و بدون شفت – سیلندرهای فولادی فلکسوگرافی و سیلندرهای خاص، با تاسیس شرکت «مهر نقش نگار آذربایجان» قدم بزرگی بود که در سال 1399 برداشته شد. نصب دستگاه CNC تراش چهار محوره در شرکت جدید در سال 1400 اتفاق افتاد.
مجموعهای که نیازهای تکنولوژیکی شرکتهای نگارحک و مهر نقش نگار آذربایجان را پاسخگو بوده و حتی فراتر از آن در زمینه فناوریهای نوین صنعت چاپ فعالیت نماید، ایجاد شرکتی دانش بنیان را میطلبید؛ لذا این امر مهم با تاسیس شرکت «مهر تابان ستاره ارس» در منطقه آزاد ارس و در سال 1401 به عنوان شرکت فنآور آغاز گردید که امید است بزودی به مرحله راهاندازی برسد.
در حال حاضر گروه صنعتی نگار متشکل از سه شرکت به پیمودن مسیر طولانی خود ادامه میدهد.
متن مدیرعامل
ساختن آینده بهتر و درخشانتر، نیازمند تلاش و تغییر است، تغییری هدفمند و جهتدار و این چنین خصوصیتی لزوماً باید متکی به علم و دانش روز باشد. در رهبری گروه صنعتی نگار، همواره به دو اصل مهم توجه جدی گردیده است. اصل اول اینکه برای جهانی شدن، بایستی علم و دانش روز و جهانی داشت؛ بنابراین ایجاد ارتباط با قلههای علمی و فناوری حوزه فعالیت هرگز نبایستی فراموش گردد و از این رو ایجاد و حفظ پلهای ارتباطی با مراکز علمی و تحقیقاتی و نیز شرکت در نمایشگاههای بینالمللی از اهمیت خاص برخوردار میباشد. اصل دوم اینکه خواسته مشتری، قطبنمای حرکت است؛ لذا ایجاد ارتباط هر چه نزدیکتر و تمرکز هر چه بیشتر به نیازهای فعلی و آتی مشتریان و جلب رضایت ایشان، خود عامل حرکت و پویایی سازمان ما خواهد بود.
محمد اکبرزاده
در سال 1344 هجری شمسی در شهر تبریز متولد گردید و دورههای کارشناسی ارشد MBA و دکترای مدیریت کسبوکار DBA را گذرانده است. بیش از 30 سال سابقه کار در زمینه پیش از چاپ داشته و موسس و سهامدار اصلی گروه صنعتی نگار میباشد.
- سند استراتژی گروه صنعتی نگار
این سند در دو بخش چشمانداز و بیانیه ماموریت تهیه و همواره بطور مستمر پیگیری میگردد:
- بیانیه ماموریت
کسب جایگاه ممتاز منطقهای در صنعت تولید سیلندر و کلیشه چاپ و دستیابی به فناوریهای نوین این حوزه تا سال 2026 میلادی، با تمرکز بر تشکیل تیمهای تحقیق و توسعه دانش محور
- چشمانداز
تسریع در کاهش فاصله فناوری صنعت چاپ منطقه با جهان
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- خط مشی کیفیت
گروه صنعتی نگار، به عنوان یکی از فعالان کشور در زمینه تولید سیلندرهای چاپ و کلیشههای ژلاتینی فتوپلیمری با رویکرد فرآیندی و با اتکاء به دانش و توانایی پرسنل خود، در نظر دارد اهداف ذیلالذکر را در مجموعه خود جاری و مستقر نماید.
تفکر مدیریتی هدفگذاری (ایجاد، ترویج و توسعه)
از طریق:
- ارتقاء سطح دانش فنی و توانمندی های نیروی انسانی
- تاکید بر فرآیندها و بهبود مستمر آنها و اولویت بخشیدن به مدیریت ریسک در راستای افزایش راندمان کلی ماشینآلات
-
تفکر اجرایی اهداف (ایجاد، ترویج و توسعه)
از طریق:
- تمرکز بر نوآوری و دانش محوری و ارتقاء دانش فنی و تکنولوژی و بهره گیری بیشتر از فناوری های نوین
- افزایش انگیزه کاری و فراهم سازی محیط کاری مشارکت محور و مسئولیت پذیر
- تلاش برای بومی سازی فناوری به منظور تحقق بخشیدن به خودکفایی کشور در محصولات
- توسعه بازارهای جدید و صادرات محصولات تولیدی
- کنترل پایدار کیفیت و بهبود مستمر محصولات در راستای تامین نیازهای تصریحی و تلویحی مشتریان
- تلاش برای شناسایی فناوری های جدید کاهش آثار زیست محیطی فعالیت های شرکت
- توسعه ارتباط فنی و بازرگانی با تامین کنندگان ، پیمانکاران و سایر ذی نفعان شرکت
- ایجاد و توسعه دانش سازمانی مدون و مستند